Intrebari frecvente

Cine este Concert Trip?

ConcertTrip este un proiect personal, un blog cu informatii online despre concerte, pretul biletelor pentru acestea si redirectionari catre portaluri de turism online unde se pot face rezervari pentru biletele de avion si cazare. Concert Trip nu este agentie de turism, nu vinde, nu intermediaza si nu face rezervari sau tranzactii pentru biletele concertelor, transport sau cazare.

Proiectul s-a nascut din dorinta de a promova si alte genuri de concedii, cum ar fi mersul la un concert intr-o alta tara/alt oras si de a imbina cele doua experiente, muzica si calatoritul.

Sunteti agentie de turism?

Nu. Noi te anuntam cand sunt concerte si in ce orase, cand se pun in vanzare biletele si iti oferim sugestii de cazare si transport. Noi nu intermediem nicio tranzactie, nici nu emitem bilete pentru concerte sau avion si nu facem rezervari pentru cazare.

Cum functioneaza?

Datele concertelor sunt afisate pe blog-ul Concert Trip impreuna cu pretul biletelor si totodata venim cu sugestii de cazare si transport la cele mai mici tarife pe care le gasim pentru destinatia si perioada respectiva. Ofertele sunt cautate manual pe motoarele de cautare, pe site-urile agentiilor de ticketing si pe cele ale liniilor aeriene.

Cum fac rezervarile?

Ofertele publicate pe site sunt de tip DIY (Do it yourself), astfel va trebui sa-ti cumperi bilet pentru concert si sa faci rezervarile necesare pe cont propriu.

Pentru fiecare concert, zbor respectiv cazare, exista link-uri pe blog catre site-ul/compania/hotelul/motorul de cautare unde poti face rezervarile. Deoarece cautam cele mai mici oferte pentru tarifele zborurilor/a cazarii nu garantam ca tariful nu se va modifica in timp, independent de cunostinta noastra. Astfel, dupa ce ai vazut oferta noastra nu sta foarte mult pe ganduri si rezerva-ti din timp biletele pentru calatorie, dar achizitioneaza si biletele pentru concert pentru ca si pretul acestora este posibil sa creasca. De asemenea, va trebui sa verifici daca preturile mai sunt de actualitate, apoi sa faci rezervarile.

Cum pot fi mereu la curent cu ofertele Concert Trip?

Pe Facebook vei gasi zilnic toate informatiile despre concerte si ofertele de calatorie, imediat dupa ce sunt publicate pe blog, dar si daca te abonezi la Newsletter.  Daca vrei sa fii printre primii care vad ofertele noastre de vacanta, pe pagina noastra de Facebook alege optiunea „See first” din meniul „Liked”.

Tranzactiile sunt sigure?

Concert Trip nu intermediaza plati, nu vinde bilete pentru concerte, nu are afilieri cu agentiile de turism/ticketing sau cu liniile aeriene si nu solicita nicio informatie personala sau de plata online. Plata biletelor pentru concerte se va face pe site-ul unde se vand acestea, plata biletelor de avion se face pe site-ul liniei aeriene sau al agentiei, prin card de credit, transfer bancar sau Paypal.

Cum pot contacta Concert Trip?

Ne puteti contacta pe Facebook sau in formularul de contact de AICI.

Aboneaza-te!