Festivaluri

Bilete la 100 lei pentru “Be Privilege By Privilago”, primul eveniment de anvegura din Craiova cu muzica electronica

Dupa succesul inregistrat la editia de debut a evenimentului ‘Be Privilege by Privilago’, cand biletele au fost epuizate intr-un timp record, organizatorii au pregatit o noua editie la un nivel superior.

Cea de-a doua editie “Be Privilege by Privilago” ce va avea loc pe 6 aprilie, la Centrul Multifunctional din Craiova aduce in premiera, productia UNDERCOLOR – EPIC Wonderland din Olanda, un concept care acopera orice gen si subgen al muzicii electronice, acesta fiind prezentat cu succes in Amsterdam, Antwerp, Ibiza, Londra si de curand, la Bucuresti, in Kristal Club.

Desi ne mai despart 9 zile pana la momentul celui mai important eveniment de muzica electronica din Craiova, organizatorii informeaza ca cele 3.500 de bilete puse in vanzare in perioada de presale au fost epuizate. Cei interesati mai pot beneficia de acces la eveniment prin achizitionarea biletelelor, la intrare, la pretul de 100 lei/bilet.

Astfel, pe 6 aprilie, cel mai asteptat eveniment de muzica electronica din Craiova va sparge tiparele si se va remarca prin line-up-ul de exceptie. Nume de referinta pentru scena muzicii electronice internationale, precum ArXip, Ray Okpara (AMA/ Mobilee)[Germania], Federico Molinari (Discobar/Oslo)[Argentina], Nekes (Oslo)[Germania] si Nocturno [Romania], promit celor prezenti o experienta multisenzoriala de poveste.

Artistii invitati vor da startul petrecerii incepand cu ora 23:00 si vor performa pana in zorii zilei.

Conexiunea cu scena muzicii electronice va ramane activata pentru un afterparty prelungit sustinut de ArXip, Deysa Djane si Nocturno in cortul urias din parcarea locatiei.

La barurile deschise pe toata durata evenimentului, orice produs premium comercializat va avea pretul de 5 lei, iar participantii vor putea utiliza sistemul inteligent de plata cu bratari electronice RFID (Radio Frequency IDentification).

Incarcarea bratarii se poate realiza la fata locului, prin plata cash sau cu cardul bancar la oricare din punctele de incarcare (Top-up Cashless) pe care le veti regasi pe intreg perimetrul evenimentului.

Dance Television din Olanda, singura televiziune de clubbing din lume, va fi adusa la Craiova, de Privilago impreuna cu UNDERCOLOR, pentru a transmite live evenimentul “Be Privilege by Privilago” prin intermediul platformelor social media partenere: Dance Television, Techno TV, Mr Afterparty, Algorithm, Deep House District, etc.

De regula, transmisiunile live de acest nivel au o acoperire media internationala de peste 1 milion de vizualizari, in unele cazuri ajungand pana la un reach de 3 milioane.

UNDERCOLOR este unul dintre cele mai apreciate brand-uri active in zona evenimentelor nightlife la nivel international, avand in portofoliu numeroase productii de succes.

Turneul UNDERCOLOR – EPIC Wonderland din acest an, a inceput pe 8 Martie la Bucuresti, pe 6 aprilie va ajunge la Craiova apoi, va continua cu o serie de evenimente, urmatorul fiind la Londra pe 28 Aprilie, dar si in alte locatii aflate in curs de confirmare.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa mergi la ‘Be Privilege by Privilago’ va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Pretul cazarilor se poate modifica de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde locuri de cazare.

DETALII VACANTA

Perioada: 6 – 7 aprilie

Cazare 1:

Hotel Sydney 3* – 21 €

Cazare 2:

MBI Travel Inn – 24 €


ALTE VARIANTE DE CAZARE

DATELE EVENIMENTELOR

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!