Festivaluri

Bilete intre 330 lei si 720 lei pentru festivalul El Carrusel

UPDATE: Festivalul s-a anulat.

Cea de a doua editie a festivalului El Carrusel va fi un eveniment muzical variat, care aduce, in acelasi loc, ritmuri de latino, urban, trap, electro, cu un line-up format din cei mai influenti artisti ai momentului.

Artistilor deja anuntati, J Balvin, Nicky Jam si Ozuna, li se vor alatura Black Eyed Peas, rapperii Rae Sremmurd (Swae Lee and Slim Jxmmi), Young Thug, dar si Diplo, recent castigator al unui premiu Grammy.

Pe scena vor urca si Karol G, una dintre cele mai emblematice artiste latino de la ora actuala, si Zion y Lennox, duo-ul originar din Puerto Rico care a cunoscut succesul in 2004, cu albumul “Motivando a la Yal”.

Anul acesta, organizatorii au pregatit 4 zile de distractie, cu concerte pe mai multe scene, un parc de distractii, zone de foodcourt, arta si relaxare, destinate tuturor categoriilor de varsta.

De asemenea, festivalul El Carrusel va oferi publicului sansa de a petrece toata noaptea, printr-o serie de show-uri after-party exclusive, in sala legendara a cupolei, adiacenta scenei principale.

Editia de anul acesta va avea loc in perioada 27 – 30 iunie, la Romexpo. Biletele pentru festival (valabile 4 zile) pot fi achizitionate de AICI si se gasesc la preturile:

  • 330 lei – General Admission
  • 430 lei – Golden Circle
  • 720 lei – VIP Ticket

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Bucuresti si daca vrei sa mergi la El Carrusel va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul biletelor pentru festival si al biletelor pentru avion la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Aceeasi situatie este si in cazul cazarilor. Pentru a verifica si cumpara bilete/cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete/locuri de cazare.

DETALII VACANTA

Perioada: 27 iunie – 1 iulie

Itinerariu: Iasi – Bucuresti – Iasi – 78 €

Cluj – Bucuresti – Cluj – 81 €

Timisoara – Bucuresti – Timisoara – 32 €

Suceava – Bucuresti – Suceava – 99 €

Cazare 1:

Cosy apartment close to subway and trainstation – 76 €

Cazare 2:

Edelweiss Cosy Studio(Romexpo&Herastrau Park) – 93 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet festival – BILET

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!