Festivaluri

Bilete intre 139 lei si 259 lei pentru AWAKE Festival

Sursa foto: emagic.ro

Inovator si multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari – un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana.

Cea de-a patra editie AWAKE Festival se va desfasura pe parcursul a trei zile, intre 14 si 16 august. Evenimentul va avea loc, ca si pana acum, pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mures.

Biletele pentru festival pot fi achizitionate de AICI si se gasesc la preturile:

  • Pass (studenti si persoane cu varsta sub 18 ani) – 139 lei
  • Pass + Camping (studenti si persoane cu varsta sub 18 ani) – 179 lei
  • Speed Bird I – 219 lei
  • Pass + Camping – 259 lei

*Abonamentele pentru studenti si persoane cu varsta sub 18 ani sunt noutatea editiei din 2020. Accesul cu acestea se va face in baza unui act de identitate ce dovedeste ca posesorul biletului nu a implinit inca varsta de 18 ani pana la 17 august 2020 si/sau in baza carnetului de student.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa mergi la AWAKE Festival va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul biletelor pentru festival la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Aceeasi situatie este si in cazul cazarilor. Pentru a verifica si cumpara biletele/cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete/locuri de cazare.

Puteti sa stati in camping sau puteti opta pentru cazare in Targu Mures (la 18 km de Gornesti). Alte variante de cazare gasiti pe BOOKING/AIRBNB.

Pe scena vor urca JP COOPER, Dubioza Kolektiv si multi altii.

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!