Concerte

Bilete de la 275 lei pentru concertul lui Lenny Kravitz de la Cluj

Dupa intalnirea din 2008 din Bucuresti cu fanii romani, Lenny Kravitz a decis sa le ofere acestora inca o seara de neuitat, de aceasta data in Cluj-Napoca.

Pentru prima oara pe o scena din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul sau album, al 11-lea din cariera, “Raise Vibration”. Pe data de 6 mai 2019, in Sala Polivalentă fanii vor asculta atat piesele noi ale artistului, dar si hituri mai vechi.

Un loc la concertul lui Lenny Kravitz poate fi achizitionat, de azi, incepand de la suma de 275 lei, cel mai mare pret ajungand la 545 lei. Pentru categoria Teren/Standing, cu loc in picioare, biletele costa 350 lei, in timp ce locurile din tribune au preturi de 275 lei, 315 lei, 385 lei, respectiv 545 lei.

Biletele pot fi achizitionate online, de pe lennykravitz.emagic.ro, dar sunt disponibile si pe eventim.ro, iabilet.ro si in toate punctele de vanzare ale partenerilor.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Cluj-Napoca, iar daca vrei sa-l vezi in concert pe Lenny Kravitz va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA

Perioada: 5-7 Mai

Itinerariu: Iasi – Cluj-Napoca – Iasi – 125 €

Bucuresti – Cluj-Napoca – Bucuresti – 60 €

Timisoara – Cluj-Napoca – Timisoara – 124 €

Cazare 1:

Nelana Guest House – 40 € (20 €/pers)

Cazare 2:

Hotel Pami 3* – 90 € (45 €/pers)

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET/BILET/BILET

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

OFERTA:

– 2 Bilete concert

– 2 Persoane

– 2 Nopti

– Zboruri

– Cazare

DATELE TURULUI “Raise Vibration Tour”

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!