Concerte

Turneul sub forma de holograma al lui Whitney Houston la Bruxelles cu 169 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Sursa foto: newsweek.com

Whitney Houston a fost readusa in topurile muzicale, anul trecut, prin lansarea piesei “Higher Love”, un remix marca Kygo. Piesa primeste un videoclip inspirat de anii ’80, cu un curs de dans si coregrafii din vremea lui “Grease”.

Dar acesta nu este sigurul mod in care Whitney Houston a revenit in atentia publica pentru ca anul acesta va avea loc turneul sub forma de holograma – ‘AN EVENING WITH WHITNEY: THE WHITNEY HOUSTON HOLOGRAM TOUR’- ce include si Europa.

Organizatorii promit ca holograma este una impecabila si ca pe scena vor fi dansatori, o trupa live si cantareti invitati care vor da intregului spectacol o cu totul alta dimensiune. Spectatorii vor auzi cele mai cunoscute piese ale lui Whitney Houston, precum “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody” si “Higher Love”.

Eu va propun sa mergeti la spectacolul din Bruxelles, de la BOZAR, pe 12 martie si sa petreceti cateva zile in capitala Belgiei. Biletele pentru concert variaza intre 70 € si 95 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa mergi la ‘AN EVENING WITH WHITNEY: THE WHITNEY HOUSTON HOLOGRAM TOUR’va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 11 – 13 martie

Itinerariu: Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti – 30 €

ALTE ZBORURI DIN CLUJ-NAPOCA

Cazare 1:

Hotel Midi-Zuid 3* – 137 €

Cazare 2:

L’Ecluse N° 10 – 148 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 140 € (70 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 60 € (30 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 137 €/2 nopti (68.5 €/pers)

– Total: 337 € (168.5 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!