Concerte

Troye Sivan la Berlin cu 181 euro (bilete concert, zbor + cazare 2 nopti)

Artistul australian, Troye Sivan, isi promoveaza cel de-al doilea album de studio, “Bloom”, cu o serie de concerte in Europa, Asia si America.

Troye Sivan a lansat cel de al doilea material discografic, “Bloom”, la inceputul lunii septembrie, prin Capitol Records. Doua dintre piesele de pe album, “My My My!” si “Dance to this”, impreuna cu Ariana Grande, au fost numarul 1 in trending pe Twitter.

Cantaretul va avea primul spectacol in Glasgow, la O2 Academy, urmat de opriri in Manchester, Birmingham si Londra dar si alte orase din Europa.

Noi va recomandam sa il ascultati la Berlin, pe 14 martie, la Tempodrom si sa petreceti cateva zile in capitala Germaniei. Biletele pentru concert variaza intre 39.15 € si 120 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa il vezi in concert pe Troye Sivan va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 13 – 15 martie

Itinerariu: BUCURESTI – BERLIN – BUCURESTI – 62 €

ALTE ZBORURI DIN CLUJ NAPOCA

Cazare 1:

Pension Puschkin – 80 €

Cazare 2:

Pension Reiter – 81 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Berlin – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

OFERTA:

– 2 Bilete concert

– 2 Persoane

– 2 Nopti

– Zboruri

– Cazare

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 78.3 € ( 39.15 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 124 € (62 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 160 € /2 nopti (80 €/pers)

– Total: 362.3 € (181.15 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!