Concerte

Sarah Connor la Viena cu 141 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Cantareata de origine germana Sarah Connor este apreciata in intreaga lume pentru vocea ei exceptionala. Una din cele mai renumite piese semnata chiar de interpreta este „From Sarah With Love”. Dupa succesul obtinut cu aceasta melodie, o serie de single-uri bine promovate i-au conferit statutul de vocalista germana cu cel mai mare succes in prima parte a anilor 2000. De-a lungul anilor artista a vandut milioane de albume.

In luna mai a acestui an, Sarah Connor a lansat albumul ‘Herz Kraft Werke’ si va avea un turneu in mai multe tari din Europa. Eu va propun sa o ascultati live la Viena, pe 12 noiembrie, pe ‘Wiener Stadthalle’ si sa petreceti cateva zile in capitala Austriei. Biletele pentru concert variaza intre 66 € si 83 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa o vezi in concert pe Sarah Connor va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 11 – 13 noiembrie

Itinerariu: Bucuresti – Viena – Bucuresti – 39 €

Cazare 1:

Hotel Carina 3* – 72 €

Cazare 2:

Komo real Home – 80 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Viena – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 132 € (66 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 78 € (39 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 72 €/2 nopti (36 €/pers)

– Total: 282 € (141 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!