Concerte

Nothing But Thieves, Swedish House Mafia, G-Eazy, Bullet for my Valentine la Sankt Pölten cu 307 euro (bilete concert, zbor, transfer + cazare 2 nopti)

Nothing But Thieves, Swedish House Mafia, G-Eazy, Bullet for my Valentine vor canta la Sankt Pölten (Austria), pe 16 august, la FM4 Frequency Festival. Eu va propun sa-i ascultati live in capitala Austriei Inferioare si sa petreceti cateva zile in frumosul oras austriac. Biletul pentru concerte este 100 € si poate fi achizitionat de AICI.

Detalii despre LINE UP-ul festivalului gasiti AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa ii vezi in concert pe Nothing But Thieves, Swedish House Mafia, G-Eazy, Bullet for my Valentine si altii va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 15 – 17 august

Itinerariu: Bucuresti – Viena – Bucuresti – 136 €

Din Viena pana in St Polten puteti ajunge cu autobuzul. Biletul este 22 € dus-intors. Calatoria dureaza 26 min. Biletele pot fi cumparate AICI.

Cazare 1:

Gasthaus Wurlitzer – 98 €

Cazare 2:

Gasthof Pitterle – Denkenhof – 112 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Viena – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 200 € (100 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 272 € (136 €/pers)

– Bilete autobuz pentru doua persoane: 44 €/ € (22 €/pers)

– Cazare doua persoane: 98 €/2 nopti 49 €/pers)

– Total: 614 € (307 €/pers)

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!