Festivaluri

Melt Festival cu 340 euro (bilet festival 3 zile, camping + zbor)

Melt Festival are loc Gräfenhainichen, Germania si este un festival de muzica rock si pop, tinut in apropierea unei foste mine de carbune. Locatia este extraordinara, fiind practic un muzeu in aer liber, cu unele utilaje de peste 30 m inaltime. Muzica ruleaza non-stop timp de 3 zile, exceptie scenele principale, unde se canta pana la ora 07.00, iar anual se strang aproximativ 20.000 de participanti.

Editia de anul acesta va avea loc in perioada 19 – 22 iulie, iar pe scena vor urca Bon Iver, Asap Rocky, Jorja Smith, Skepta si multi altii. Detalii despre LINE UP gasiti AICI.

Biletele pentru festival pot fi achizitionate de AICI si se gasesc la preturile:

  • 129 € – acces in toate zilele la festival + camping
  • 69 € – acces festival o zi
  • 479 € – acces in toate zilele la festival + camping pentru 4 persoane
  • 239 € – VIP

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa mergi la Melt Festival va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul biletelor pentru festival si al biletelor pentru avion la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Aceeasi situatie este si in cazul cazarilor. Pentru a verifica si cumpara biletele/cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete/locuri de cazare.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 18 – 23 iulie

Itinerariu: Bucuresti – Leipzig – Bucuresti – 199 €

Gräfenhainichen se afla la o distanta de 60 km fata de Leipzig. Pretul unui bilet de tren este de 24 € dus – intors si poate fi achizitionat de AICI.

Puteti sa va cazati in camping-ul din incinta festivalului sau puteti opta pentru un loc de cazare in oras la una dintre unitatile din Gräfenhainichen – VARIANTE DE CAZARE.

CUM REZERVI:

Cumpara bilet festival – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Leipzig – Bucuresti – REZERVA

PRET:

– Bilete festival + camping pentru doua persoane: 258 € (129 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 398 € (199 €/pers)

– Tren Gräfenhainichen – Leipzig pentru doua persoane: 24 € (12 €/pers)

– Total: 680 € (340 €/pers)

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!