Concerte

Melanie Martinez la Milano cu 120 euro (bilete concert, zbor + cazare 2 nopti)

Sursa foto: vanyaland.com

Melanie Martinez a fost, pentru multi, artistul preferat din cadrul show-ului The Voice. Desi nu a castigat, participarea la acest concurs i-a adus peste 100.000 de fani pe Facebook, doua dintre piesele interpretate in cadrul emisiunii urcand in Top 5 pe iTunes ( „Seven Nation Army” si „Too Close”).

De atunci, Melanie a lansat EP-ul ”Dollhouse”, ce s-a bucurat de mare succes in America pe nisa muzicii alternative. Single-ul ”Carousel” a fost inclus pe coloana sonora a serialului ”American Horror Story: Freak Show”, aceasta expunere ajutand-o pe tanara artista sa-si creasca baza de fani.

Anul aceasta artista lanseaza si cel de al doilea album de studio – ‘K-12’. Cu aceasta ocazie Melanie Martinez va avea un turneu in America, dar spre sfarsitul anului ajunge si in Europa unde va continua turneul si la inceputul lui 2020.

Eu va propun sa o ascultati live la Milano, pe 25 ianuarie 2020, la Social Music City si sa petreceti un weekend prelungit in capitala modei. Biletul pentru concert este 50 € si poate fi achizitionat de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa o vezi in concert pe Melanie Martinez va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 24 – 26 ianuarie 2020

Itinerariu: Bucuresti – Milano – Bucuresti – 20 €

ALTE ZBORURI DIN TIMISOARA
ALTE ZBORURI DIN IASI
ALTE ZBORURI DIN CRAIOVA
ALTE ZBORURI DIN SUCEAVA

Cazare 1:

BB Hotels Smarthotel Milano Linate 3* – 100 €

Cazare 2:

Hotel Del Sud 1* – 106 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Milano – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 100 € (50 €/pers)

– Zboruri pentru doua pers: 40 € (20 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 100 €/2 nopti (50 €/pers)

– Total: 240 € (120 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!