Concerte

Maître Gims la Paris cu 160 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Maître Gims, artistul congolez care a cucerit topurile muzicale cu piese ca ”Bella” si ”Mi Gna” va canta si anul acesta in cateva orase din Europa.

Pe langa multiplele colaborari cu nume importante din Franta, Gims a lansat pana acum 3 albume proprii: “Subliminal” (2013), “Mon coeur avait raison” (2015) si “La Ceinture Noire” (2018). Single-ul “Bella” a fost nominalizat la categoriile ”Cea mai buna piesa” si ”Cel mai bun videoclip” la World Music Awards 2014 si s-a mentinut in topul american Billboard vreme de 18 saptamani.

Eu va recoamand sa il ascultati la Saint – Denis, pe 28 septembrie, pe Stade de France si sa petreceti cateva zile in orasul luminilor. Biletele pentru concert variaza intre 29 € si 99 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa il vezi in concert pe Maître Gims va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN CLUJ-NAPOCA

Perioada: 27 – 29 septembrie

Itinerariu: Cluj-Napoca – Paris – Cluj-Napoca – 93 €

ALTE ZBORURI BUCURESTI

ALTE ZBORURI TIMISOARA

Cazare 1:

hotelF1 Saint Denis Centre Basilique – 76 €

Cazare 2:

Emma’s studios – 124 €

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Cluj-Napoca – Paris – Cluj-Napoca – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 58 € (29 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 186 € (93 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 76 €/2 nopti (38 €/pers)

– Total: 320 € (160 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!