Concerte

Lenny Kravitz la Berlin cu 236 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Sursa foto: emagic.ro

Considerat unul dintre cei mai proemineti muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depasit barierele impuse de gen muzical, stil, rasa si statut social. Scriitor, producator, vocalist si instrumentist inzestrat, Lenny Kravitz a fost desemnat castigator al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi (din 1999 pana in 2002), detinand chiar recordul acestei categorii.

Cele 11 albume din discografia artistului s-au vandut in peste 38 de milioane de exemplare, Lenny facand trecerea si catre industria cinematografica, cu roluri in filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” si „The Butler”.

Eu va propun sa-l ascultati live la Berlin, pe 17 iunie, la Max-Schmeling-Halle si sa petreceti cateva zile in capitala Germaniei. Biletele pentru concert variaza intre 70 € si 98 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa il vezi in concert pe Lenny Kravitz va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 16 – 18 iunie

Itinerariu: Bucuresti – Berlin – Bucuresti – 104 €

Cazare 1:

Pension Reiter – 124 €

Cazare 2:

easyHotel Berlin Hackescher Markt – 129 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Berlin – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 140 € (70 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 208 € (104 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 124 €/2 nopti (62 €/pers)

– Total: 472 € (236 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!