Concerte

Kings Of Leon la Liverpool cu 344 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde, Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), in 16 ani de cariera, cei patru Kings Of Leon au produs 7 albume, au vandut peste 18 milioane de albume si peste 24 de milioane de single-uri in intreaga lume si au castigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” in 2009 si unul pentru “Use Somebody” in 2010.

Anul acesta vor canta in cateva tari, iar eu va propun sa ii ascultati la Liverpool, in Sefton Park, pe 30 august si sa petreceti cateva zile orasul Beatles-ilor. Biletele pentru concert variaza intre 63 € si 195 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa ii vezi in concert pe Kings Of Leon va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 29 – 31 august

Itinerariu: Bucuresti – Liverpool – Bucuresti – 254 €

Cazare 1:

The Banjo Bed and Breakfast – 54 €

Cazare 2:

Trivelles Liverpool – 71 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Liverpool – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 126 € (63 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 508 € (254 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 54 €/2 nopti (27 €/pers)

– Total: 688 € (344 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!