Concerte

James Arthur la Londra cu 205 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Surse foto: Today

James Arthur este, poate, cel mai cunoscut laureat X Factor. Interpretarea coverului “Impossible” a ajuns la fel de populara ca si piesa originala cantata de Shontelle in 2010. Videoclipul realizat cu imagini de la X Factor a fost urmarit de aproximativ 41 milioane de ori pe Youtube, performanta impresionanta daca amintim ca materialul lui Shontelle are aproximativ 96 de milioane de redari online. Lansat ca single dupa finala X Factor 2012 din Marea Britanie, “Impossible” a ajuns Number One in regat. In prima saptamana de la lansare, coverul lui James Arthur s-a vandut in peste 2,5 milioane de exemplare in intreaga lume. Artistul a debutat discografic in noiembrie 2013 cu un album omonim, care a urcat pana pe cea de-a doua pozitie in topul oficial al albumelor din Marea Britanie.

Ultimul album al lui James Arthur, “Back From the Edge“, a fost lansat in 2016 si a debutat pe prima pozitie in topul albumelor din UK. In topul american Billboard 200, discul a urcat pana pe pozitia 39.

Noul album, ‘You’, va fi lansat in luna octombrie a acestui an.

James Arthur se afla in turneu, iar eu va propun sa il ascultati live la Londra, pe 23 octombrie, la Eventim Apollo si sa petreceti cateva zile in capitala Angliei. Biletele pentru concert variaza intre 120 € si 148 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa il vezi in concert pe James Arthur va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN CLUJ-NAPOCA

Perioada: 22 – 24 octombrie

Itinerariu: Cluj-Napoca – Londra – CLuj-Napoca – 20 €

ALTE ZBORURI DIN BUCURESTI
ALTE ZBORURI DIN SIBIU
ALTE ZBORURI DIN SUCEAVA
ALTE ZBORURI DIN TIMISOARA

Cazare 1:

Westfield Kensington Neighbour – 130 €

Cazare 2:

Cosy home in a quiet neighbourhood, mic dejun inclus – 133 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Cluj-Napoca – Londra – Cluj-Napoca – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 240 € (120 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 40 € (20 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 130 €/2 nopti (65 €/pers)

– Total: 410 € (205 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!