Concerte

In Flames la Hamburg cu 222 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

In Flames, pionerii death metal din Suedia au lansat pe 1 martie albumul “I, The Mask”, ducand discografia trupei la 13 materiale.

De pe noul LP am putut asculta single-urile “Burn”, “I, The Mask” si “I Am Above”. Acesta din urma a primit un videoclip in care apare in prim plan actorul suedez Martin Wallstrom, vedeta din serialul “Mr. Robot”.

“I, The Mask” are 50 de minute si 47 de secunde, are 12 piese si include riff-uri agresive care amintesc de perioada “The Jester Race” sau “Clayman”, dar nu lipsesc nici elementele electronice.

Eu va propun sa-i ascultati live la Hamburg, la Elbriot Festival, pe 17 august si sa petreceti cateva zile in cel mai mare oras-port din Germania. Biletele pentru concert variaza intre 47 € si 90 € si pot fi achizitionate de AICI.

Alaturi de In Flames pe scena de la Elbriot Festival ii mai puteti vedea live in aceeasi zi pe THE SISTERS OF MERCY, LIFE OF AGONY, JINJER, AIRBOURNE si multi altii. Detalii despre LINE UP-ul festivalului gasiti AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa ii vezi in concert pe In Flames va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 16 – 18 august

Itinerariu: Bucuresti – Hamburg – Bucuresti – 127 €

Cazare 1:

Pension City Nord – 96 €

Cazare 2:

Arcade-Hostel – 122 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Hamburg – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 94 € (47 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 254 € (127 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 96 €/2 nopti (48 €/pers)

– Total: 444 € (222 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!