Concerte

Gogol Bordello la Frankfurt cu 272 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Gogol Bordello, senzatia gipsy-punk-rock preferata a Madonnei, vine direct din Manhattan. Excentrici si cu un mix cultural imbatabil, cei de la Gogol Bordello transmit mereu o buna-dispozitie contagioasa. Trupa este compusa dintr-un ucrainian, doi rusi, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaica scotiana si o thailandeza americana. Rezultatul este o muzica traditionala tiganeasca cu acorduri de vioara, tobe, trompete, acordeon si saxofon, adica un punk-cabaret nebun si antrenant.

Anul acesta artistii au pornit in ’20th Anniversary Tour’, iar eu va propun sa ii ascultati live la Frankfurt, la Batschkapp, pe 20 august si sa petreceti cateva zile in orasul banilor. Biletul pentru concert este 36 € si poate fi achizitionat de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa ii vezi in concert pe Gogol Bordello va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN CRAIOVA

Perioada: 19 – 21 august

Itinerariu: Craiova – Frankfurt – Craiova – 201 €

ALTE ZBORURI DIN BUCURESTI

Cazare 1:

Green Residence Manor House – 69 €

Cazare 2:

a&o Frankfurt Ostend – 92 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Craiova – Frankfurt – Craiova – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 72 € (36 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 402 € (201 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 69 €/2 nopti (34.5 €/pers)

– Total: 543 € (271.5 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!