Festivaluri

Glastonbury Festival la Worthy Farm cu 447 euro (bilete festival, camping 5 nopti + zbor si transfer autobuz)

Festivalul Glastonbury din Marea Britanie este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri muzicale din lume si se desfasoara anual, timp de cinci zile, in regiunea South West, langa Pilton, la Worthy Farm, Anglia.

Pe langa muzica, festivalul gazduieste dans, teatru, circ, cabaret dar si alte forme de arta.

In 2019, festivalul va avea loc in perioada 26-30 iunie. Abonamentele se pun in vanzare duminica, 7 octombrie 2018, de la ora 11:00 (Ora Romaniei). Inainte de asta, joi, pe 4 octombrie 2018, de la ora 20:00 se pun in vanzare cateva pachete ce includ si transportul cu autocarul (coach packages) din cateva orase din Marea Britanie.

Pentru a putea cumpara abonamente trebuie intai sa va inregistrati AICI, completand datele voastre. Biletele se vand exclusiv pe glastonbury.seetickets.com si vor costa 248£ + 5£ taxe, un total de 253£ (282.95 €). ATENTIE biletele se vand extrem de repede!

De retinut insa faptul ca pe 7 octombrie, puteti sa va cumparati abonament si veti plati doar 50£ ca depozit pentru un abonament, urmand ca restul de 198£ sa-i platiti in prima saptamana din aprilie (1-7 aprilie), inclusiv taxa de 5£. ATENTIE biletele se vand extrem de repede!

Vor fi si taxe de transport, dar acestea se platesc per comanda, nu per bilet. De asemenea, puteti sa cumperati maxim 6 bilete pe o comanda si toti cei pentru care luati bilete trebuie sa fie inregistrati pe site inainte. Pentru a preveni frauda, fiecare abonament va fi legat de un cont ce va include si fotografia posesorului.

Biletele la Glastonbury Festival sunt valabile de miercuri, 26 iunie pana luni, 1 iulie si includ:

  •  Acces la Glastonbury Festival
  • 5 nopti de camping
  • programul festivalului
  • mini-ghid de festival
  • incarcare gratuita a telefoanelor
  • editia speciala a ziarului pentru fiecare zi a festivalului
  • lemne de foc

Pentru a mai decongestiona aglomeratia de masini care vin spre festival, se vor organiza cateva curse cu autocarul din cateva orase importante din Marea Britanie dupa cum urmeaza.

Aceste preturi se adauga la pretul aboanamentului, dar nu trebuie achitate acum, ci tot in aprilie. Singurul dezavantaj e ca nu puteti intra in posesia abonamentului la festival daca nu va urcati in autocarul care pleaca din orasul selectat, adica nu puteti sa va luati pachetul asta si sa veniti separat la festival.

In schimb, daca nu va luati unul din aceste pachete se ajunge usor la festival, fie cu autocarele National Express, fie cu trenul pana la statia Castle Cary si apoi cu busuri gratuite pana in zona de festival, fie (nerecomandat) cu masina proprie (45 de lire parcarea), fie cu autorulota (preturi incepand cu 120 de lire).

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa mergi la Glastonbury Festival va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul biletelor pentru festival si al biletelor pentru avion la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 26 iunie – 1 iulie 2019

Itinerariu: Bucuresti – Londra – Bucuresti – 100 € + 63.75 € autobuz => 163.75 €

Bucuresti – Birmingham – Bucuresti – 181 € + 55.92 € autobuz => 236.92 €

Bucuresti – Manchester – Bucuresti – 168 € + 78.29 € autobuz => 246.29 €

Iasi – Londra – Iasi – 118 € + 63.75 € autobuz => 181.75 €

Cluj – Londra – Cluj – 118 € + 63.75 € autobuz => 181.75 €

Timisoara – Londra – Timisoara – 118 € + 63.75 € autobuz => 181.75 €

ATENTIE va sugeram sa va luati intai biletele la festival apoi sa faceti rezervarile pentru biletele de avion!

CUM REZERVI:

Cumpara bilet festival – BILET

Rezerva bilet de avion Bucuresti – Londra – Bucuresti – REZERVA

Rezerva bilet de avion Bucuresti – Birmingham – Bucuresti – REZERVA

Rezerva bilet de avion Bucuresti – Manchester – Bucuresti – REZERVA

Rezerva bilet de avion Iasi – Londra – Iasi – REZERVA

Rezerva bilet de avion Cluj – Londra – Cluj – REZERVA

Rezerva bilet de avion Timisoara – Londra – Timisoara – REZERVA

OFERTA:

– 2 Bilete festival

– 2 Persoane

– Camping 5 nopti

– Zboruri + autobuz

PRET:

– Bilete festival + camping – 565.9 € (282.95 €/pers)

– Zboruri pentru 2 persoane: Bucuresti – Londra – Bucuresti + autobuz pana la festival: 327.5 € (163.75 €/pers)

– Total: 893.4 € (446.7 €/pers)

Printre headlinerii preconizati pentru editia din 2019 se numara Kylie Minogue, Stormzy, Paul McCartney, Kendrick Lamar, Madonna, Elton John, Led Zeppelin, Taylor Swift, The Spice Girls, The Strokes si altii. Ramane insa de vazut care vor fi numele anuntate anul viitor pentru Glastonbury Festival.

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!