Concerte

Foo Fighters la Horsens cu 313 euro (bilete concert, zbor + cazare 3 nopti)

Dupa ultimul album de studio ‘Concrete and Gold’, lansat in septembrie 2017, si un turneu care s-a incheiat luna trecuta, trupa Foo Fighters anunta o serie de concerte in Europa, in vara lui 2019.

Noi va recomandam sa ii ascultati la Horsens (Danemarca), pe 25 iunie, la Faengslet (o fosta inchisoare transformata in muzeu, unde au loc si concerte). Cu aceasta ocazie puteti petrece o minivacanta in Billund, unde puteti vizita Parcul Tematic Legoland, dar si in Horsens. Biletele pentru concert variaza intre 98.52 € si 119.29 € pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa ii vezi in concert pe Foo Fighters va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN CLUJ-NAPOCA

Perioada: 23 – 26 iunie

Itinerariu: Cluj-Napoca – Billund – Cluj-Napoca – 82 €

Distanta intre Billund si Horsens este de 56 de kilometri si poate fi parcursa in aproximativ 1 h cu autobuzul sau trenul. Luati autobuzul numarul 43 pana in Vejle Trafikcenter, iar de aici un alt autobuz sau tren pana in Horsens. Pretul unui bilet este in jur de 11 euro. Detalii gasiti AICI.

Deoarece cazarea este scumpa in Horsens (cazare Horsens) va recomandam sa va cazati in Billund si de aici sa mergeti la concert.

Cazare 1:

Øst Trøgelborg Farm Holiday – 221 €

Cazare 2:

Gregersminde – 289 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Cluj Napoca – Billund – Cluj Napoca – REZERVA

Rezerva cazare 1 – REZERVA

Rezerva cazare 2 – REZERVA

OFERTA:

– 2 Bilete concert

– 2 Persoane

– 3 Nopti

– Zboruri

– Bilete autobuz

– Cazare

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 197.04 € ( 98.52 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 164 € (82 €/pers)

– Bilete autobuz Billund – Horsens pentru doua persoane: 44 € (22 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 221 €/3 nopti (110.5 €/pers)

– Total: 626.04 € (313.02 €/pers)

DATELE CONCERTELOR

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!