Concerte

Faith No More la Oslo cu 478 euro (bilet concert, zbor + cazare 3 nopti)

Sursa foto: auditoriumfilms.com

In anii ’90, Faith No More primea certificari cu platina si aur pentru un alternative metal cum nu se mai auzise. S-au pus atunci bazele unui nou stil muzical, ce a fost apreciat de colegi de breasla din trupe precum Metallica, Alice in Chains sau Guns N’ Roses. Desi „Album Of The Year”, lansat in 1997, parea a fi materialul de adio, formatia s-a regrupat si a revenit cu un nou disc, dupa o pauza de 18 ani. Albumul in discutie se numeste „Sol Invictus” („Unconquered Sun”) si a fost lansat in mai 2015.

De atunci trupa nu a mai lansat niciun album, dar a anuntat pentru anul 2020 prezenta la mai multe festivaluri din Europa.

Eu va propun sa ii ascultati live la Oslo, la Tons of Rock, pe 26 iunie si sa petreceti un weekend prelungit in capitala Norvegiei. Biletele pentru concert variaza intre 124 € si 130 € si pot fi achizitionate de AICI.

Pe scena, in aceeasi zi, vor mai urca Bring me the Horizon, Dimmu Borgir, Sepultura, Airbourne si altii. Detalii despre LINE Up gasiti AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa ii vezi in concert pe Faith No More va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 25 – 28 iunie

Itinerariu: Bucuresti – Oslo – Bucuresti – 194 €

Cazare 1:

Central City Hostel 2* – 160 €

Cazare 2:

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim – 242 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE BOOKING/AIRBNB

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Bucuresti – Oslo – Bucuresti – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 248 € (124 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 388 € (194 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 320 €/3 nopti (160 €/pers)

– Total: 956 € (478 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!