Concerte

Ellie Goulding si Martin Garrix la Ålesund cu 651 euro (bilet concerte, zbor, transfer + cazare 4 nopti)

Anul 2019 este unul plin pentru Ellie Goulding care, dupa ce a lansat single-urile “Flux” si “Sixteen”, a fost invitata de producatorul Steven Price sa interpreteze piesa “In This Together”, care se va regasi pe coloana sonora a seriei documentare produse de Netflix, “Our Planet”. De asemenea, Ellie va lansa si un playlist special, intitulat “Ellie Goulding: Pushing Limits”, creat cu scopul de a oferi motivatia necesara celor pasionati de sport.

De curand, artista a sarbatorit performanta de a avea 10 milioane de abonati la canalul ei de YouTube si peste 5 miliarde de vizualizari ale videoclipurilor ei. De altfel, Ellie Goulding se bucura de un palmares de invidiat – castigatoare a doua premii BRIT, 14 milioane de albume vandute, 102 milioane de single-uri vandute, 13 miliarde de ascultari globale si 14 milioane de urmaritori pe Instagram.

Martin Garrix a fost desemnat si in 2018 cel mai bun DJ din lume si il puteti vedea live si anul acesta la Untold.

Eu va propun sa ii ascultati live la Ålesund, la Jugendfest, pe 16 august si sa petreceti cateva zile in superbul orasel norvegian. Biletul pentru festival este 177 € si poate fi achizitionat de AICI.

La festival ii mai puteti asculta live pe OnklP, The September When, Jesper Jenset, Side Brok + Sirkel Sag si multi altii. Detalii despre LINE UP gasiti AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa mergi la festivalul Jugendfest va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN BUCURESTI

Perioada: 15 – 19 august

Itinerariu: Bucuresti – Oslo – Bucuresti – 155 €

Distanta intre Oslo si Ålesund este de 528 km.

Oslo – Ålesund – Oslo – 111 €

Cazare :

Aalesund Airport Hotel 3* – 416 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE BOOKING/AIRBNB

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion Bucuresti – Oslo – Bucuresti – REZERVA

Rezerva bilet de avion Oslo – Ålesund – Oslo – REZERVA

Rezerva cazare ieftina – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 354 € (177 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 310 € (155 €/pers)

  • Zboruri pentru doua persoane in Norvegia: 222 € (111 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 416 €/4 nopti (208 €/pers)

– Total: 1.302 € (651 €/pers)

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!