Concerte

Chris de Burgh la Berlin cu 181 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Photo credit: Markus Hillgärtner

Pe numele complet Christopher John Davison, artistul cunoscut mai simplu drept Chris de Burgh a cucerit inimile multora prin piesele sale calde. Piesa care l-a facut celebru pe Chris de Burgh este „Lady in Red”, de pe albumul aparut in mai 1986 si intitulat „Into the Light”. Acest album include si piesa „For Rosanna”, dedicata fiicei sale, Rosanna Davison, care, in 2003, a castigat titlul de Miss World.

Toamna acesta artistul va avea un turneu in mai multe tari din Europa. Eu va propun sa il ascultati live la Berlin, pe 11 noiembrie, la Admiralspalast Berlin si sa petreceti cateva zile in capitala Germaniei. Biletele pentru concert variaza intre 60 € si 94 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa il vezi in concert pe Chris de Burgh va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN CLUJ-NAPOCA

Perioada: 10 – 12 noiembrie

Itinerariu: Cluj-Napoca – Berlin – Cluj-Napoca – 87 €

ALTE ZBORURI DIN BUCURESTI

Cazare 1:

Sunflower Hostel Berlin – 68 €

Cazare 2:

Hotel Pension Intervarko – 86 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Cluj-Napoca – Berlin – Cluj-Napoca – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 120 € (60 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 174 € (87 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 68 €/2 nopti (34 €/pers)

– Total: 362 € (181 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!