Concerte

Chet Faker la Londra cu 151 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Sursa foto: Music Feeds

Nicholas James Murphy, cunoscut sub numele de Nick Murphy sau numele sau de scena Chet Faker, este un cantaret si compozitor australian.

In 2012 a semnat cu casa de discuri Downtown Records, prin intermediul careia a lansat EP-ul “Thinking in Textures”. La scurta vreme, materialul a castigat premiul Best Independent Single/EP la gala Australian Independent Records Awards. A urmat apoi albumul de debut “Built on Glass”, lansat in aprilie 2014. LP-ul a debutat pe prima pozitie in topul discurilor australiene si pe pozitia a 6-a in US Dance Chart.

Anul acesta artistul se afla in turneu. Eu va propun sa ii ascultati live la Londra, pe 22 octombrie, la O2 Academy Brixton si sa petreceti cateva zile in capitala Angliei. Biletul pentru concert este 34 € si poate fi achizitionat de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa il vezi in concert pe Chet Faker va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN CLUJ-NAPOCA

Perioada: 21 – 23 octombrie

Itinerariu: Cluj-Napoca – Londra – Cluj-Napoca – 55 €

ALTE ZBORURI DIN BUCURESTI
ALTE ZBORURI DIN SIBIU
ALTE ZBORURI DIN SUCEAVA
ALTE ZBORURI DIN TIMISOARA

Cazare 1:

Gipsy Hill Little Pad – 124 €

Cazare 2:

Heathfield Sq – 129 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Cluj-Napoca – Londra – Cluj-Napoca – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 68 € (34 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 110 € (55 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 124 €/2 nopti (62 €/pers)

– Total: 302 € (151 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!