Concerte

Céline Dion la Londra cu 230 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Céline Dion va fi capul de afis al editiei din 2019 a festivalului British Summer Time, evenimentul fiind singura ocazie cu care cantareata canadiana va concerta anul acesta in Europa.

Artista se va alatura unor muzicieni importanti precum Florence + The Machine, Robbie Williams si Barbra Streisand in cadrul evenimentului organizat in Hyde Park din Londra.

Artista canadiana va sustine concertul in Londra la o luna dupa incheierea celui de-al doilea sau sezon de reprezentatii artistice din Las Vegas, la faimosul hotel Caesars Palace.

Concertul din Londra va avea loc pe 5 iulie, iar biletele pentru concert variaza intre 105 € si 381 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa o vezi in concert pe Céline Dion va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN CLUJ-NAPOCA

Perioada: 4 – 6 iulie

Itinerariu: Cluj-Napoca – Londra – Cluj-Napoca – 79 €

ALTE ZBORURI DIN BUCURESTI

Cazare 1:

CityLiveIn London Wembley – 91 €

Cazare 2:

The White Hart Guesthouse 5* – 123 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Cluj-Napoca – Londra – Cluj-Napoca – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 210 € (105 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 158 € (79 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 91 €/2 nopti (45.5 €/pers)

– Total: 459 € (229.5 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!