Concerte

Cage the Elephant la Milano cu 112 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Sursa foto: cavalierdaily.com

Cage the Elephant au lansat anul acesta cel de al cincilea album -‘Social Cues’.

‘Social Cues’ a fost scris in vreme ce solistul Matt Shultz se lupta cu destramarea relatiei sale. Este o poveste personala, multifatetata si deconstruita pe acest LP. Artistul citeaza ca inspiratie pentru noul clip filme de Rainer Werner Fassbinder precum “World on a Wire” si “The Bitter Tears of Petra von Kant”. Suprarealismul grafic al lui Aronofsky este de asemenea amintit.

Trupa a primit o nominalizare la Premiile Grammy in 2015 pentru albumul “Melophobia”, lansat in 2013. Urmatorul LP, “Tell Me I’m Pretty” a primit premiul Grammy pentru “Cel mai bun album rock” la editia 59 a premiilor. Numele grupului vine conform solistului de la un incident din 2006. Atunci o persoana cu probleme psihice a abordat trupa, l-a imbratisat pe Shultz si a repetat propozitia “Trebuie sa tii in cusca elefantul” de cateva ori.

Eu va propun sa-i ascultati live la Milano, pe 4 martie 2020, la Fabrique si sa petreceti cateva zile in capitala modei. Biletul pentru concert este 37 € si poate fi achizitionat de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa ii vezi in concert pe Cage the Elephant va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN TIMISOARA

Perioada: 3 – 5 martie 2020

Itinerariu: Timisoara – Milano – Timisoara – 20 €

ALTE ZBORURI DIN BUCURESTI
ALTE ZBORURI DIN CLUJ-NAPOCA

Cazare 1:

Luxory Suites – 109 €

Cazare 2:

A casa di ARA– 112 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Timisoara – Milano – Timisoara – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 74 € (37 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 40 € (20 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 109 €/2 nopti (54.5 €/pers)

– Total: 223 € (112 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!