Concerte

Billy Joel la Londra cu 191 euro (bilet concert, zbor + cazare 2 nopti)

Billy Joel este un cantaret si compozitor american, iar primul lui succes a fost piesa “Piano Man”, in 1973. Billy Joel este al saselea in clasamentul celor mai bine vanduti muzicieni din Statele Unite, potrivit Recording Industry Association of America (RIAA). Joel avut hituri in Top 10 in fiecare dintre deceniile ’70, ’80, ’90, a vandut peste 150 de milioane de discuri in lumea intreaga si a castigat de sase ori premiul Grammy. A fost inclus in Songwriter’s Hall of Fame (1992) si in Rock and Roll Hall of Fame (1999).

Anul acesta artistul va ajunge in UK cu un concert ce va avea loc pe Wembley Stadium din Londra, pe data de 22 iunie. Biletele pentru concert variaza intre 77 € si 381 € si pot fi achizitionate de AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa il vezi in concert pe Billy Joel va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de mine este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomand sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA DIN CLUJ-NAPOCA

Perioada: 21 – 23 iunie

Itinerariu: Cluj-Napoca – Londra – Cluj-Napoca – 62 €

ALTE ZBORURI DIN BUCURESTI

Cazare 1:

West London Home – 105 €

Cazare 2:

A to B Hotel, mic dejun inclus – 111 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva bilet de avion ieftin Cluj-Napoca – Londra – Cluj-Napoca – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

PRET:

– Bilete concert pentru doua persoane: 154 € (77 €/pers)

– Zboruri pentru doua persoane: 124 € (62 €/pers)

– Cazare pentru doua persoane: 105 €/2 nopti (52.5 €/pers)

– Total: 383 € (191.5 €/pers)

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!