Festivaluri

Bilete la 215 lei pentru Summer Well

Sursa foto: alistmagazine.ro

UPDATE: Woodkid vor urca pe scena Summer Well in 2020.

In 2020, festivalul Summer Well implineste 10 ani. Editia aniversara se va desfasura in perioada 7-9 august 2020, pe Domeniul Stirbey din Buftea. Festivalul va cuprinde trei zile, incepand cu Night Picnicul de vineri (intrarea de la 18:00) si pana duminica noaptea la 3:00.

Pe scena vor urca Of Monsters and Men, Nothing but Thieves, Tom Walker si multi altii.

Biletele s-au pus deja in vanzare si pot fi achizitionate, la Early Bird, la pretul de 215 lei + 8% comision de procesare de AICI. Acestea asigura intrarea la toate zilele in care se desfasoara evenimentul.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Bucuresti, iar daca vrei sa mergi la Summer Well va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul biletelor pentru festival, al biletelor pentru avion la pretul gasit de noi, dar si pentru cazare este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete.

DETALII VACANTA

Perioada: 7-10 august 2020

Itinerariu: Iasi – Bucuresti – Iasi – 57 €

Cluj-Napoca – Bucuresti – Cluj-Napoca – 57 €

Timisoara – Bucuresti – Timisoara – 65 €

Suceava – Bucuresti – Suceava – 56 €

Sibiu – Bucuresti – Sibiu – 47 €

Puteti sa va cazati in camping-ul din incinta festivalului. Pretul unui bilet este 99 lei + 6% comision de procesare si poate fi achizitionat de AICI.
De asemenea, puteti opta pentru un loc de cazare in oras la una dintre unitatile din Bucuresti BOOKING/AIRBNB.

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!