Concerte

Bilete la 109 lei pentru concertul Sonata Arctica de la Cluj-Napoca

Photo credit: MetalZone

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice cu noua albume la activ, urmand ca anul acesta sa fie lansat al zecelea material discografic. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans, iar ulterior Tricky Means.

In 1999 trupa a devenit Sonata Arctica, iar in acelasi an au lansat albumul de debut ‘Ecliptica’. In cei 20 de ani de activitate formatia a avut turnee alaturi de trupe precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.

Toamna acestui an va aduce un nou material de studio semnat Sonata Arctica intitulat ‘Talviyo’ ce se traduce prin ‘Noapte de Iarna’. Acesta va fi lansat pe 6 Septembrie.

Artistii se reintorc in Romania pe 22 noiembrie la FORM SPACE, Cluj-Napoca, iar alaturi de celebra formatia din Finlanda vor mai urca pe scena Edge of Paradise si Temple Balls.

Biletele poti fi achizitionate de AICI si se gasesc la preturile:

  • 109 lei – Acces general (presale)

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Cluj-Napoca, iar daca vrei sa ii vezi in concert pe Sonata Arctica va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA

Perioada: 22 – 23 noiembrie

Itinerariu: Bucuresti – Cluj-Napoca – Bucuresti – 44 €

Cazare 1:

Pensiunea Boema – 34 €

Cazare 2:

Pension Arena 4*, mic dejun inclus – 40 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!