Concerte

Bilete intre 98 lei si 348 lei pentru concertul lui Chris Botti din Bucuresti

Artistul american Chris Botti a vandut peste patru milioane de albume, gasind acea forma de exprimare muzicala creativa care incepe cu sonoritati jazz si se extinde dincolo de limitele unui singur gen muzical. Ultimul sau album, “Impressions”, a castigat premiul Grammy la sectiunea Best Pop Instrumental Album.

Pe parcursul celor trei decenii de cariera, Chris Botti a inregistrat si a interpretat alaturi de muzicieni de calibru, precum Sting, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler de la Aerosmith si Frank Sinatra.

Anul acesta, trompetistul Chris Botti soseste pentru prima oara in Romania, pe 3 iunie la Sala Palatului, pentru un spectacol rafinat si efervescent, in care sunetul muzicii creat de trompeta ce l-a consacrat va topi inimile tuturor spectatorilor.

Biletele poti fi achizitionate de AICI si se gasesc la preturile:

  • 98 lei – Categoria III
  • 148 lei – Categoria II
  • 248 lei – Categoria I
  • 348 lei – VIP

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Bucuresti, iar daca vrei sa il vezi in concert pe Chris Botti va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA

Perioada: 3 – 4 iunie

Itinerariu: Iasi – Bucuresti – Iasi – 57 €

Cluj-Napoca – Bucuresti – Cluj-Napoca – 57 €

Timisoara – Bucuresti – Timisoara – 76 €

Suceava – Bucuresti – Suceava – 105 €

Cazare 1:

Joe Hostel – 21 €

Cazare 2:

Central Park Studio – 23 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!