Festivaluri

Bilete intre 94 euro si 210 euro pentru Neversea

Sursa foto: ctnews.ro

Cea de-a patra editie a celui mai mare festival de pe plaja din Romania, NEVERSEA, va avea loc in perioada 2 – 5 iulie 2020. Aceasta editie se anunta a fi una si mai spectaculoasa, atat din punct de vedere al line-up-ului, cat si al experientelor pe care participantii le vor trai in perimetrul festivalului.

Biletele pot fi achizitionate de AICI si se gasesc la preturile:

  • 94 euro plus taxe – Abonamentele General Acces Basic.

Pretul final pentru aceste abonamente va fi de 144 de euro plus taxe. La aceasta varianta de abonament fanii festivalului au posibilitatea sa-si faca check-in online gratuit in termen de maxim 30 de zile de la achizitia abonamentului. Dupa acest termen, detinatorii abonamentelor vor trebui sa plateasca taxe suplimentare.

  • 99 de euro plus taxe – Abonamentele General Acces Flexi

Pretul final pentru aceste abonamente va fi de 159 de euro plus taxe. La aceasta varianta, participantii au posibilitatea sa-si faca check-in online gratuit cu pana la 14 zile inainte de inceperea festivalului. In niciuna dintre variantele de mai sus, cumparatorii nu pot returna abonamentele.

  • 104 euro plus taxe – Abonamente General Access Risk Free

Pretul final pentru aceste abonamente va fi de 159 de euro plus taxe. La aceasta varianta, cei care au achizitionat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit in termen de maxim 30 de zile de la achizitia acestuia si il pot returna cu pana la cel putin 14 zile inaintea de inceperea festivalului.

  • 210 euro plus taxe – Abonamentele VIP

Pretul final pentru aceste abonamente va fi de 260 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care il achizitioneaza pot realiza check-in-ul gratuit in termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

*Pentru a putea sa achiztionati bilete trebuie sa va inregistrati AICI.

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) si daca vrei sa mergi la Neversea va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul biletelor pentru festival, al biletelor pentru avion la pretul gasit de noi dar si pentru cazare este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete.

DETALII VACANTA

Perioada: 2 – 6 Iulie 2020

Cazare 1:

Aria Place – 168 €

Cazare 2:

Casa Galaica – 292 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE BOOKING/AIRBNB

CUM REZERVI:

Cumpara bilet festival – BILET

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

Deocamdata nu a fost anuntat niciun artist pentru Neversea 2020.

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!