Concerte

Bilete intre 79 lei si 160 lei pentru show-ul Borgore de la Bucuresti

Asaf Borger, cunoscut ca Borgore este unul dintre cei mai populari si mediatizati artisti de muzica electronica. Numit “copilul teribil al bassului” sau “cel care a ruinat dubstep-ul”, controversatul artist a devenit incet dar sigur un personaj iconic in dubstep-ul modern si revine la Bucuresti dupa show-ul sold out de anul trecut.

Cel mai recent material al sau ‘NEWGOREORDER’ lansat pe 8 iulie anul trecut via Dim Mak Records, casa de productie a lui Steve Aoki, i-a dus numele pe noi culmi mult mai inalte si aprecierea publicatiilor de specialitate.

Show-ul va avea loc pe 16 decembrie la Arenele Romane in cort incalzit, iar biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service SelfPay din toata tara.

Pretul biletelor:

  • EARLYBIRD: 79 lei Acces General, 129 lei VIP (in fata scenei) – primele 300 de bilete dar nu mai tarziu de 15 noiembrie
  • PRESALE : 89 lei Acces General, 149 lei VIP (in fata scenei) – pana pe 16 decembrie
  • INTRARE: 100 lei Acces General si 160 lei VIP – in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete VIP si 1.300 Acces General. Zona VIP se afla in fata scenei si este delimitata iar accesul se face doar pe baza de bratara textila (pe care o primiti la intrare).

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Bucuresti, iar daca vrei sa-l vezi in concert pe Borgore va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret. 

Perioada: 16 – 17 decembrie

Itinerariu: Iasi – Bucuresti – Iasi – 53 €

Cluj – Bucuresti – Cluj – 98 €

Timisoara – Bucuresti – Timisoara – 20 €

Suceava – Bucuresti – Suceava – 77 €

Bacau – Bucuresti – Bacau – 121 €

Cazare 1:

Vila Ada – 22 €

Cazare 2:

Film Studio – by Marten City Lodge – 24 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – iabilet.ro

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

OFERTA:

– Bilete concert

– 2 Persoane

– 1 Noapte

– Zboruri

– Cazare

DATELE TURULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!