Concerte

Bilete intre 150 lei si 600 lei pentru concertul CLC si IMFACT de la Bucuresti

Trupele k-pop CLC si IMFACT vor concerta toamna aceasta la Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 4 septembrie, la Sala Polivalenta.

CLC (acronim pentru “Crystal Clear”) este un grup sud-coreean format in 2015. Grupul este alcatuit in prezent din sapte membri, iar EP-ul lor de debut, “First Love”, a fost lansat pe 19 martie 2015 si a inclus single-ul “Pepe”.

Inainte de debutul lor oficial, grupul a inceput sa castige popularitate sustinand spectacole stradale, prin care au strans bani pentru copiii cu dizabilitati. Aceste aparitii au fost difuzate online, fiind incluse in reality show-ul lor, CLC’s Love Chemistry.

Trupa are in discografie 10 EP-uri, primind in cei 4 ani de activitate premii ca The Next Rising Star of Asia Award si Rookie of the Year.

IMFACT (un mix intre I’m Fact si Impact) este o trupa sud-coreeana de baieti formata in 2016. Grupul este format din cinci membri si a debutat pe 27 ianuarie 2016, cu albumul “Lollipop”.

Grupul are in discografie 3 EP-uri, cele mai cunoscute single-uri din repertoriul lor fiind “F,S,G (Feel So Good)”, “In The Club”, “Lollipop”, “Please Be My First Love”, “Tension Up”, “The Light” si “NANANA”.

Biletele pot fi achizitionate de AICI si se gasesc la preturile:

  • Categoria III – 150 lei
  • Categoria II – 250 lei
  • Categoria I – 400 lei
  • VIP – 600 lei

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Bucuresti, iar daca vrei sa ii vezi in concert pe CLC si IMFACT va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA

Perioada: 4 – 5 septembrie

Itinerariu: Iasi – Bucuresti – Iasi – 61 €

Cluj-Napoca – Bucuresti – Cluj-Napoca – 94 €

Timisoara – Bucuresti – Timisoara – 42 €

Satu Mare – Bucuresti – Satu Mare – 87 €

Cazare 1:

Bucharest Center Guest House – 21 €

Cazare 2:

Iancu Apartments – 23 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!