Concerte

Bilete intre 145 lei si 475 lei pentru concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca

In 2019, Tom Jones va aduce in premiera publicului din Cluj-Napoca piesele sale celebre “It’s Not Unusual”, “Kiss”, “Delilah”, “I’ll never fall In Love Again” si “If I Only Knew”. Concertul va avea loc la Sala Polivalenta BTarena, pe 26 iunie 2019.

Biletele sunt disponibile pe eventim.ro, tomjones.emagic.ro, iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara la urmatoarele preturi:

  • 145 lei – Seating TRIBUNE 4
  • 225 lei – Seating TRIBUNE 3
  • 285 lei – Seating TRIBUNE 2
  • 345 lei – Seating TEREN PREMIUM
  • 395 lei – Seating TRIBUNE 1
  • 475 lei – Seating TEREN VIP

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Cluj-Napoca, iar daca vrei sa-l vezi in concert pe Sir Tom Jones va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA

Perioada: 25-27 Iunie

Itinerariu: Bucuresti – Cluj-Napoca – Bucuresti – 76 €

Iasi – Cluj-Napoca – Iasi – 115 €

Suceava – Cluj-Napoca – Suceava – 121 €

Cazare 1:

Guest House Andrei – 40 €

Cazare 2:

BigCitty Rooms and Apartments – 50 €

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – eventim.ro, tomjones.emagic.ro, iabilet.ro

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

DATELE TURNEULUI

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!