Concerte

Bilete de la 90 lei pentru concertul lui David Duchovny de la Bucuresti

Actorul american David Duchovny cunoscut ca Hank Moody din serialul “Californication” sau ca agentul Fox Mulder din “X-Files” a devenit muzician cu acte in regula.

In 2015 a lansat primul album cu formatia Weather, “Hell or Highwater”, abordand un sound ce oscileaza intre indie-rock, folk-rock si alternative rock. Anul acesta, in februarie, a lansat un nou disc, “Every Third Thought” si il va promova inclusiv in Romania.

Turneul european va demara pe 7 februarie 2019 la Moscova, iar concertul lui David Duchovny de la Bucuresti va avea loc pe data 10 februarie 2019, la Sala Palatului.

Preturile biletelor la concertul lui David Duchovny pornesc de la 90 de lei si ajung la 350 de lei, in functie de categorie si pot fi achizitionate de AICI.

  • Categoria 4 – 90 lei
  • Categoria 3 – 120 lei
  • Categoria 2 – 150 lei
  • Categoria 1 – 250 lei
  • VIP – 350 lei

Aceasta este o vacanta DIY (do-it-yourself) daca nu esti din Bucuresti, iar daca vrei sa-l vezi in concert pe David Duchovny va trebui sa folosesti link-urile din articol pentru a face rezervarile necesare. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea iti recomandam sa verifici de fiecare data daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele/rezerva cazare, trebuie sa apesi link-urile din articol si vei fi trimis catre site-ul care vinde bilete pentru concert, compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

DETALII VACANTA

Perioada: 9-11 Februarie

Itinerariu: Iasi – Bucuresti – Iasi – 38 €

Cluj – Bucuresti – Cluj – 38 €

Timisoara – Bucuresti – Timisoara – 37 €

ALTE ZBORURI DIN BACAU

ALTE ZBORURI DIN SUCEAVA

Cazare 1:

Apartament Central NB – 2 € (1 €/pers)

Cazare 2:

Mercure Bucharest City Center 4* – 116 € (58 €/pers)

ALTE VARIANTE DE CAZARE

CUM REZERVI:

Cumpara bilet concert – BILET

Rezerva cazare ieftina 1 – REZERVA

Rezerva cazare ieftina 2 – REZERVA

OFERTA:

– 2 Bilete concert

– 2 Persoane

– 2 Nopti

– Zboruri

– Cazare

DATELE TURULUI “Every Third Thought”

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply

Aboneaza-te!